Talitha NawijnJip Gerard SebastiaanMargo LemstraAlychet van der HooningIlse Janneke AnnemiekeAnnemieke van GinkelEke Martine van AIrene Messelink
Nieuws | 08 oktober 2024

In ons koor is op dit moment volop ruimte voor tenoren en bassen! Ben jij een tenor (m/v) of bas en ben je toe aan een nieuwe uitdaging, of wil je eindelijk weer eens samen met anderen zingen? Heb je ons zien optreden en wil je graag meedoen? Dan nodigen we je van harte uit om kennis met ons te maken. Wie weet ben jij straks het nieuwste lid van onze koorfamilie!

We zijn een veelzijdig, sprankelend en enthousiast koor. We zingen met ons hele hart en lijf waarbij groeien, jezelf zijn en de relatie met God en met elkaar centraal staan. Wil je een keertje komen kijken bij een repetitie op maandagavond in Zwolle? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor sopranen en alten is er een wachtlijst, maar je bent altijd van harte welkom om alvast te kijken en luisteren en auditie te doen.

Tot snel!